Jump to content
Sooperstar

Shed Loading Times

Recommended Posts

Maple Leaf
2 hours ago, hughesie27 said:

Clearing cookies worked for me. Not an ideal solution though having to then re-login to every website you have a password saved for.

 

Atta boy, hughesie!  :thumb:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dean Winchester
8 hours ago, hughesie27 said:

Clearing cookies worked for me. Not an ideal solution though having to then re-login to every website you have a password saved for.

You can clear cookies for a particular site.

 

If you're using Chrome go to chrome://settings/siteData then search for the site you want and you can clear them down individually that way :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites
hughesie27

Back to being slow.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lovecraft
Posted (edited)

Mine has been fine today

 

I'm on Chrome - Win 10

 

 

Edited by Lovecraft

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sooperstar

My deleting of cookies etc done nothing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
luckyBatistuta
Posted (edited)

Just soooooooo long. That and now the  ‘+’ to the left of quote is not there and it won’t let me reply. I’ve since realised that if I leave it for about 30 secs to a minute, the ‘+’ appears again and then allows me to post using either method🤷🏼‍♂️

 

 

edit: just realised also that this is only happening on the Call of Duty thread 🤷🏼‍♂️

Edited by luckyBatistuta

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sooperstar
7 hours ago, luckyBatistuta said:

Just soooooooo long. That and now the  ‘+’ to the left of quote is not there and it won’t let me reply. I’ve since realised that if I leave it for about 30 secs to a minute, the ‘+’ appears again and then allows me to post using either method🤷🏼‍♂️

 

 

edit: just realised also that this is only happening on the Call of Duty thread 🤷🏼‍♂️

Is Hughesie spamming it with photos of him coming 4th, or 20 minute long videos that nobody watches, thus making it take longer to load?

Share this post


Link to post
Share on other sites
davemclaren
17 hours ago, Sooperstar said:

My deleting of cookies etc done nothing.

Try another browser. Firefox works fine for me. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
luckyBatistuta
5 hours ago, Sooperstar said:

Is Hughesie spamming it with photos of him coming 4th, or 20 minute long videos that nobody watches, thus making it take longer to load?

:rofl: 

Share this post


Link to post
Share on other sites
kila
Posted (edited)

Shed has been better lately.

 

Terrace main listings is now quite slow at times, though the threads always load quickly.

 

Edited by kila

Share this post


Link to post
Share on other sites
FinnBarr Saunders
Posted (edited)
4 hours ago, kila said:

Shed has been better lately.

 

Terrace main listings is now quite slow at times, though the threads always load quickly.

 

 

I'm the same mate, used to have problems with "The Shed" but its now "The Terrace" thats causing problems.

 

And admin ain't much help, switch to Firefox, I don't want to use Firefox.

Edited by FinnBarr Saunders

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sooperstar

Still The Shed for me. Deleting Cookies etc does nothing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Governor Tarkin
20 minutes ago, Sooperstar said:

Still The Shed for me. Deleting Cookies etc does nothing.

 

Aye, taking an age to load up for me now too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...