Jump to content
Sign in to follow this  
Sooperstar

Shed Loading Times

Recommended Posts

Sooperstar

Does anyone else have to wait ages for The Shed to load up. Never happens with The Terrace and happens every time with The Shed. Annoying.

Share this post


Link to post
Share on other sites
milky_26

yep same, both on mobile and my laptop

Share this post


Link to post
Share on other sites
vegas-voss

Same thing

Share this post


Link to post
Share on other sites
The Real Maroonblood

Same on my iPad and Android mobile.

Sometimes it’s that bad I have to login again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marvin
20 minutes ago, Sooperstar said:

Does anyone else have to wait ages for The Shed to load up. Never happens with The Terrace and happens every time with The Shed. Annoying.

 

Yes, last few days. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
scott herbertson

yep me too - on pc and ipad

Share this post


Link to post
Share on other sites
Marvin
13 minutes ago, The Real Maroonblood said:

Same on my iPad and Android mobile.

Sometimes it’s that bad I have to login again.

 

I posted multiple times on the First pay topic had to do some major editing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Irufushi

Aye, for a few weeks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
The Real Maroonblood
13 minutes ago, Marvin said:

 

I posted multiple times on the First pay topic had to do some major editing.

It’s strange the problem considering it’ll be the same server.

Share this post


Link to post
Share on other sites
FinnBarr Saunders

Had this problem on my PC for a few months now but my mobile is fine. If I go to the Terrace now then come back its fine but if I leave kickback it does it again, can take 30 secs or so sometimes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
CJGJ
46 minutes ago, Irufushi said:

Aye, for a few weeks.

Same here

Share this post


Link to post
Share on other sites
leginten

Yes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
graygo

Yes, pain in the hoop.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dannie Boy

I though it was just me! Pain in the proverbial. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
hughesie27

It has a lot a shit to load.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sooperstar

Any idea why mods? Is it deliberate? I don't understand technical things so don't even know if intentionally doing such a thing would be possible.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lovecraft
1 minute ago, Sooperstar said:

Any idea why mods? Is it deliberate? I don't understand technical things so don't even know if intentionally doing such a thing would be possible.

Database will be needing sorted is my guess.

 

Either that, or it's stored on a server somewhere else, or possibly a failing disc.

 

I noticed a while ago too.   Thought that's what the maintenance was for the other week.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pans Jambo
9 hours ago, Sooperstar said:

Does anyone else have to wait ages for The Shed to load up. Never happens with The Terrace and happens every time with The Shed. Annoying.

Yes. Same. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jambo-Jimbo

Same here.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
vegas-voss

Once you are in the shed the threads load fine though.Mine has been like this for months but this week I have been getting a message up the top telling me to retry to load live version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Maple Leaf
5 hours ago, Sooperstar said:

Any idea why mods? Is it deliberate? I don't understand technical things so don't even know if intentionally doing such a thing would be possible.

 

We're aware of the problem and our tech guy is checking into it.

 

No clue currently.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Morgan
3 hours ago, vegas-voss said:

Once you are in the shed the threads load fine though.Mine has been like this for months but this week I have been getting a message up the top telling me to retry to load live version.

Slow for me for around two weeks now and, since Tuesday, I’m now getting the ‘retry to load live version’ message too.

 

Only happens on the iPad.  Fine on the phone and on my wife’s MacBook.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sooperstar
4 hours ago, Maple Leaf said:

 

We're aware of the problem and our tech guy is checking into it.

 

No clue currently.

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Suso Santana

I wouldn't say i've had a problem with loading times but i've had daft advertisements appear and move the whole screen when i'm about to click on a link. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
benny

Yes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
heartsfc_fan

Glad I'm not the only one that's noticed this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Maple Leaf

We made a change but it didn't help.

 

We're still working at it.  Thanks for your patience.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jake

I always felt paranoid .

 

Aw naw its Jake get the block ready 😩

Share this post


Link to post
Share on other sites
Maple Leaf

Our tech support is still working on this.

 

However, I just did a test by switching from Chrome to Firefox.  My response time was improved dramatically.

Share this post


Link to post
Share on other sites
FinnBarr Saunders
4 hours ago, Maple Leaf said:

We made a change but it didn't help.

 

We're still working at it.  Thanks for your patience.

 

Huh, my feet are getting sore with impatient tapping!

Share this post


Link to post
Share on other sites
ri Alban

B&Q between 730am and 5pm

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sooperstar

Working well so far this morning.

Share this post


Link to post
Share on other sites
vegas-voss

It's feeling tip top this morning

Share this post


Link to post
Share on other sites
iantjambo

Yup, been happening for ages now. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
vegas-voss

Was great this morning back to being shit now

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sooperstar
1 hour ago, vegas-voss said:

Was great this morning back to being shit now

Yep

Share this post


Link to post
Share on other sites
Maple Leaf

I've switched from Chrome to Firefox while accessing JKB, and the response time problem for me is gone.

 

Here is a message we received from our technical support after a test of Incognito mode, which showed no signs of poor response time:

 

if Incognito mode is fast and normal mode is slow it's perhaps just a dud cookie of some sort you've picked up.
Clearing your cookies/cache might be all you need to do to restore speed to normal mode.

To do this:

  • Go to chrome://settings in your browser bar
  • Click Privacy and security on the left
  • Click Clear browsing data
  • Click Basic
  • Set Time Range: All time then tick only
    • Cookies and other site data
    • Cached images and files
  • Click Clear data

Close Chrome, open it and give JKB a whirl again.

 

Be warned, doing this will log you out of most sites that have remembered your login.

 

There you have it.  Two possible solutions to the problem. It's up to the individual user to decide what is the correct solution for himself / herself.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tommy Brown

Wow, Firefox is bloody instantaneous.

The way to go, guys.:thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Smithee
2 hours ago, Tommy Brown said:

Wow, Firefox is bloody instantaneous.

The way to go, guys.:thumbsup:

Duckduckgo is also very good, and helps protect your privacy 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sooperstar

I just use the Samsung Internet app, so it isn't just a Chrome issue. Will try clearing cookies etc anyway.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Disco Dave
1 hour ago, Sooperstar said:

I just use the Samsung Internet app, so it isn't just a Chrome issue. Will try clearing cookies etc anyway.

I’m not an android guy but I suspect Samsung Internet probably runs off chromium webdriver.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sooperstar
5 hours ago, Disco Dave said:

I’m not an android guy but I suspect Samsung Internet probably runs off chromium webdriver.

Am I meant to know what that means?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Disco Dave
1 hour ago, Sooperstar said:

Am I meant to know what that means?

Its more or less the same thing. Just a different name on the top. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
davemclaren
16 hours ago, Disco Dave said:

Its more or less the same thing. Just a different name on the top. 

Nobody likes a clever clogs. 😄

Share this post


Link to post
Share on other sites
jonnothejambo
34 minutes ago, davemclaren said:

Nobody likes a clever clogs. 😄

 

Get it fixed, Mr Project Manager.  

 

It'll save you dishing out bans...

 

😉

Share this post


Link to post
Share on other sites
davemclaren
2 minutes ago, jonnothejambo said:

 

Get it fixed, Mr Project Manager.  

 

It'll save you dishing out bans...

 

😉

A likely solution has already been suggested. Project complete. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
jonnothejambo
39 minutes ago, davemclaren said:

A likely solution has already been suggested. Project complete. 

 

On time and under budget. Wonderful. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
davemclaren
6 minutes ago, jonnothejambo said:

 

On time and under budget. Wonderful. 

As always. 😍

Share this post


Link to post
Share on other sites
AlphonseCapone

Ahhh a slightly more sophisticated turn it off and turn it on again. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
hughesie27

Clearing cookies worked for me. Not an ideal solution though having to then re-login to every website you have a password saved for.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  



×
×
  • Create New...